• Pon – Pet: 10:00 – 17:00
 • + 381 11 268 16 36
 • Psihoterapeut pod supervizijom

  Diplomirani filozof, Filozofskog Fakulteta u Beogradu

  Radim uživo u Beogradu, Savski Venac.
  Kontakt:

  E-mail: psihoterapijavalentina@gmail.com

  Telefon: 0601140497

  Instagram: psihoterapija_valentina

  Valentina Nikolić

  Geštalt Psihoterapeut pod supervizijom

  Diplomirani Filozof, Filozofskog Fakulteta u Beogradu

  Godinama unazad pružam podršku porodicama koje se suočavaju sa problemom nege svojih bolesnih srodnika.
  Svedok sam brojnim teškim životnim situacijama u kojima se čovek, kao krhko biće može naći.
  Često sam bila nemoćna da pružim konkretnu pomoć ljudima koji pate zbog bolesti najbližeg ćlana porodice,koji se suočavaju sa organizacionim i materijalnim teškoćama, ili gubitkom svojih najbližih.
  Uvažavanje i priznavanje vlastite nemoći, a ne suprostavljanje istoj,usmerilo me na istraživanje onoga što mogu, a što zapravo i radim,a to je uspostavljanje toplog ljudskog kontakta.
  Uverenje da se čovek rađa sa resursima i sposobnostima da reši svoje probleme, uspostavi dobre odnose sa drugima i da živi u balansu, jeste ono što me privuklo Geštalt Psihoterapiji kroz koju se posvećujem radu na sebi.
  Poverenje u čovekovu prirodu da, uprkos raznim prekidanjima koje mu život i okolnosti prirede, moze uspostaviti ponovni zdrav tok iskustva, vodi me kroz rad sa klijentima.
  Pored oslanjanja na osnovne principe i tehnike Geštalt Psihoterapije u građenju odnosa sa klijentom unosim iskustvo iz svih sfera života.
  U radu sa klijentima pokazujem direktnost, svesna svoje topline i kapaciteta za razumevanje.
  Imam iskustva u radu sa ljudima koji se suočavaju ili su prošli razna teška oboljenja, sa ljudima koji se suočavaju sa bolešću ili gubitkom bliske osobe, sa mladim ljudima koji se nalaze na važnim prekretnicama u svom životu.

  Kontakt:

  E-mail: jellena993@gmail.com

  Telefon: 065 66 44 073

  Jelena Milosavljević

  Psihoterapeut pod supervizijom

  Master pedagog, Filozofskog Fakulteta u Beogradu

  Praksa u radu sa decom i mladima
  Master pedagog i geštalt psihoterapeut pod supervizijom, završila je studije pedagogije na Filozofskom fakultetu, Univerzitetu u Beogradu.
  Tokom rada i razgovora sa decom iz osetljivih grupa, došla je do zaključka da je geštalt psihoterapija njen put koji želi da sledi u budućnosti.
  Od stručnih praksi bi izdvojila saradnju sa „Centrom za zaštitu odojčadi, dece i mladih“ i sa „Lekart“ edukativnim centrom, gde je kao stručni saradnik-pedagog stekla neophodne savetodavne i organizacione veštine. Kao pedagog radila je i u “Školi intelektualnih veština” gde se susrela sa različitim izazovima u učenju.
  Voli rad sa ljudima, naročito sa decom koja su joj najveća inspiracija.
  U slobodno vreme voli da pleše salsu.

  Psihoterapeut pod supervizijom

  Diplomirani farmaceut, Farmaceutski fakultet u Beogradu.

  Terapije su uživo, u Beogradu.

  Nataša Vujović

  Kontakt:

  E-mail: natasavucinicvujovic@gmail.com

  Telefon: +381631888948

  Rođena 1968 godine u Beogradu.
  Imam više od 25 godina radnog iskustva na raznim pozicijama koje podrazumevaju neposredni kontakt sa pacijentima i klijentima.
  Ono što me je privuklo da upišem Geštalt akademiju je osećaj ispunjenosti i zadovoljstva koje imam kada se neko posle razgovora sa mnom oseća bolje.
  Geštalt psihoterapiju smatram kao iskustvo življenja u sadašnjosti, iskustvo u kome klijent uz pomoć terapeuta uči da objedini misli, radnje i osećanja. Preuzima odgovornost kroz koju razvija oslonac u sebi.
  Posebno sam zainteresovana za pružanje podrške klijentima da se izraze tehnikama kao što su metafore i fantazije.
  Verujem da imam kapacitet da podsetim one koji su to zaboravili koliko su važni i veliki.

  Psihoterapeut pod supervizijom
  Radi uživo i online.
  Kontakt:

  E-mail: vesnadjordjic510@gmail.com

  Telefon i Viber: +38161 286 23 66

  Sajt: www.sunshiners510.com

  Instagram: vesna_sunshine

  Facebook: sunshine rs

  Youtube: sunshine.rs

  Vesna Đorđić

  Vesna Đorđić je Reiki Master Učitelj, Sportski operativni trener – joga instruktor , Hipnoterapeut i Holistički terapeut, sa šestogodišnjim radnim iskustvom.
  Osnivač je i zastupnik udruženja za očuvanje i unapređenje fizičkog i psihičkog zdravlja “SUNČEV SJAJ” Šabac.
  Rođena u Kraljevu 1982. godine, udata, majka dvoje dece. Diplomirala je ekonomiju iz oblasti marketinga, smerovi – međunarodni marketing i digitalni marketing.
  Završila je smer Design i multimedia i stekla zvanje Video designer, na ITAcademy,Beograd. Završila je obuku za Trenera profesnalnog i ličnog razvoja, na
  ITAcademy, Beograd.
  Od 2015. godine sarađuje sa Kancelarijom za mlade grada Šapca, na projektima:
  – Profesionalni i lični razvoj mladih,
  – Joga za decu,
  – Letnja školica joge,
  – Marketing i komunikacija za mlade,
  – Reci NE vršnjačkom nasilju…
  Aktivno učestvuje u projektu “Joga park” u saradnji sa Sportskim savezom Šapca i Joga savezom Srbije, od 2016. godine do danas. U slobodno vreme čita knjige iz oblasti psihologije, psihoterapije, spiritualnosti, uči jezike, planinari, pliva, roni i šeta. Voli prirodu i boravak u njoj.

  Psihoterapeut pod supervizijom

  Živim i radim u Beogradu.

  Radim uživo i online.
  Kontakt:

  E-mail: ivanblond.ryoho@gmail.com

  Ivan Blond

  Već duži niz godina posvećen sam izučavanju i praksi na polju psihoterapije, isceljenja, ličnog i duhovnog razvoja.
  Moj put je počeo pre 7 godina ulaskom u svet energetskih metoda i pristupa. Odatle, uzbudjenje i potreba su me vodili u dalje istraživanje više različitih energetskih i alternativnih terapijskih modaliteta…
  Sve do studija psihologije i danas geštalt psihoterapije.
  Moja vizija života i rada sa klijentima je uvek bila holistička, uključujući telesnu, psihološku i duhovnu dimenziju.
  Kao što nas podseća geštalt psihologija – čovek nije skup nekoliko različitih delova koji funkcionišu odvojeno i nezavisno. On je inteligentno organizovana celina.
  Geštalt psihoterapija me je upravo privukla svojim holističkim pristupom, dubinom, iskustvenošću i širinom.
  U njoj sam video priliku da na celovit način integrišem svoja prethodna znanja, iskustva i iskažem svoju autentičnost u terapijskom radu.
  Da zajedno – istražujući sopstvene unutrašnje prostore i unutrašnje prostore svojih klijenata, povećamo svesnost o tome kako blokiramo prirodan tok svoje dobrobiti ovde i sada, a onda se i odglavimo…
  Povećamo stepen lične slobode i uz Prisutnost otkrivamo neke funkcionalnije načine bivanja, života i razvoja.
  Moja velika ljubav je i edukatorski/trenerski poziv, pa već 2 godine radim i kao profesionalni procesor i trener PEAT metodologija, u koje sam obučio veliki broj ljudi.
  Dugogodišnji sam praktičar, a od skoro i instruktor izovornog japanskog Reikija.
  U slobodno vreme volim da se bavim muzikom (završio sam dva odseka u muzičkoj školi), pevam, čitam, odlazim u prirodu, putujem, provodim vreme sa dragim ljudima, učim i istražujem nove dimenzije ličnog i spiritualnog razvoja…

  Student završne godine studija Psihologije

  Psihoterapeut pod supervizijom – edukant na naprednom nivou Akademije Geštalt psihoterapije

  Radim uživo u Beogradu i Svilajncu

  Kontakt:

  e-mail: aleksajovanovicsv@gmail.com

  tel: +38163338023

  Aleksa Jovanovic

  Student završne godine studija Psihologije
  Psihoterapeut pod supervizijom – edukant na naprednom nivou Akademije Geštalt psihoterapije
  Rad sa decom po principima Valdorfske pedagogije kao učitelj engleskog jezika
  Član Asocijacije Edukativnih Praksi

  Studije psihologije sam upisao jer me je uvek zanimalo zašto se ljudi ponašaju na određen način, u toku studija došao sam do saznanja o različitim pravcima u psihoterapiji. Na trećoj godini studija postao sam deo Asocijacije Edukativnih Praksi kao saradnik na projektima, a kasnije kao koordinator programa u timu sa kolegama organizovao tribine psihološkog sadržaja, „Psihologija svakodnevnice“, „Moj Psihoterapeut“, „Psihoterapijske priče“, koji se već petu godinu održavaju u Domu Omladine Beograda, a sve u cilju destigmatizacije psihologije i psihoterapije. Geštalt Akademiju upisujem 2019. godine i počinjem da uviđam na koliko različitih načina čovek može da se prilagodi na ličnu situaciju u životu i nastavi da živi ne sluteći da je promena moguća. Kao psihoterapeut pod supervizijom pružam podršku svakom čoveku koji želi da radi na rastu i razvoju svoje ličnosti jer lično u tome vidim spas. Volim citate koji su kliše ali istovremeno i istina: „Menjajući sebe menjamo i svet“.
  Članci vezani za razvojnu psihologiju dece su nešto što mi često privlači pažnju stoga sam svoju znatiželju uposlio kao učitelj engleskog jezika u vrtiću gde radim sa decom uzrasta od 3,5 do 6,5 godina po principima Valdorfske pedagogije.
  Psihoterapija za mene predstavlja način da se u susretu sa psihoterapeutom zagledamo i oslušnemo sebe, svoje potrebe i svoje kapacitete. Da napravimo razliku između onoga što je naše i onoga što smo kao mlada ljudska bića pokupili od sredine koju nismo sami birali. Da uvidimo snagu izbora i odgovornosti i okrenemo u našu dobrobit, pa time i na dobrobit okoline.