• Pon – Pet: 10:00 – 17:00
 • + 381 11 268 16 36
 • Sta mi radimo?

  Naša Nega posluje od 2016.godine. Svoju osnovnu delatnost posredovanja pri zapošljavanju obavljamo na osnovu dozvole za rad koju smo dobili od Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

  Misija kojoj smo posvećeni jeste psihosocijalna pomoć i podrška porodici.
  Naša misija nastala je iz činjenice da nam se, od samog osnivanja, za pomoć u pronalaženju posla obraćaju hrabre žene, koje su, sticajem različitih životnih i društvenih okolnosti, posle više godina, pa i decenija rada, ostale bez zaposlenja.
  Uvažavajući životno iskustvo, radno iskustvo koje su sticale, bez obzira na formalno obrazovanje koje imaju, prepoznali smo njihovu želju da, radeći human posao, podrže ne samo svoju porodicu, već i društvo u širem kontekstu.
  Paralelno sa formiranjem baze kandidata, uočili smo potrebu velikog broja porodica, da svojim bližnjima, obično starijim članovima domaćinstva, obezbede, u poznatom okruženju , nesmetano svakodnevno funkcionisanje.
  Dostojanstveno starenje i human pristup u nezi i pomoći, bez obzira na godine i zdravstvene probleme koje ima, osnovna je potreba i pravo svakog čoveka.
  Sarađujemo sa 1500 kandidatkinja, iz cele Srbije, sa iskustvom u obavljanju poslova nege i pomoći starijim i bolesnim ljudima u kućnim uslovima.
  U periodu od 2016. do 2023.godine, ostavrili smo saradnju sa više od 1100 porodica, na teritoriji grada Beograda, i obezbedili adekvatne negovateljice.
  Pomoć i podrška porodici podrazumeva individualni pristup svakoj osobi koja nam se obrati za pomoć.

  Vizija našeg puta je osnaženi pojedinac.

  U cilju pružanja psihosocijalne podrške porodici, kroz osnaživanje svakog pojedinca koji nam se obrati, Naša Nega pruža psihološku pomoć i podršku.

  Posebna pažnja usmerena je na naše starije sugrađane, a u vidu pružanja psihološke pomoći i podrške u izazovima sa kojima se suočavaju.
  Cilj nam je širenje svesti naših sugrađana o položaju starijih ljudi, ali i upoznavanje šire javnosti sa položajem Neformalnih (Nevidljivih) Negovatelja, odnosno sa položajem članova porodice koji pružaju pomoć i podršku svojima najbližima, koji su bolesni i imaju smanjenu funkcionalnu sposobnost za obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

  Vlasnik i Direktor

  Valentina Nikolić

  Geštalt Psihoterapeut pod supervizijom

  Diplomirani Filozof, Filozofskog Fakulteta u Beogradu

  Savetnik u poslovima posredovanja u zapošljavanju

  Godinama unazad pružam podršku porodicama koje se suočavaju sa problemom nege svojih bolesnih srodnika.
  Svedok sam brojnim teškim životnim situacijama u kojima se čovek, kao krhko biće može naći.
  Često sam bila nemoćna da pružim konkretnu pomoć ljudima koji pate zbog bolesti najbližeg ćlana porodice, koji se suočavaju sa organizacionim i materijalnim teškoćama, ili gubitkom svojih najbližih.
  Uvažavanje i priznavanje vlastite nemoći, a ne suprostavljanje istoj, usmerilo me na istraživanje onoga što mogu, a što zapravo i radim, a to je uspostavljanje toplog ljudskog kontakta.
  Uverenje da se čovek rađa sa resursima i sposobnostima da reši svoje probleme, uspostavi dobre odnose sa drugima i da živi u balansu, jeste ono što me privuklo Geštalt Psihoterapiji kroz koju se posvećujem radu na sebi.
  Poverenje u čovekovu prirodu da, uprkos raznim prekidanjima koje mu život i okolnosti prirede, moze uspostaviti ponovni zdrav tok iskustva, vodi me kroz rad sa klijentima.
  Pored oslanjanja na osnovne principe i tehnike Geštalt Psihoterapije u građenju odnosa sa klijentom unosim iskustvo iz svih sfera života.
  U radu sa klijentima pokazujem direktnost, svesna svoje topline i kapaciteta za razumevanje.
  Imam iskustva u radu sa ljudima koji se suočavaju ili su prošli razna teška oboljenja, sa ljudima koji se suočavaju sa bolešću ili gubitkom bliske osobe, sa mladim ljudima koji se nalaze na važnim prekretnicama u svom životu.
  Takođe, imam iskustvo u psihoterapijskom radu sa starim ljudima.