• Pon – Pet: 10:00 – 17:00
 • + 381 11 268 16 36
 • Sta mi radimo?

  Naša Nega posluje od 2016.godine. Svoju osnovnu delatnost posredovanja pri zapošljavanju obavljamo na osnovu dozvole za rad koju smo dobili od Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

  Naša misija , kojoj smo posvećeni jeste psihosocijalna pomoć i podrška porodici.

  Naša misija nastala je iz činjenice da nam se, od samog osnivanja, za pomoć u pronalaženju posla obraćaju,hrabre žene, koje su, sticajem raznih životnih i društvenih okolnosti, posle više godina, pa i decenija rada, ostale bez zaposlenja.

  Uvažavajući životno iskustvo, radno iskustvo koje su sticale, bez obzira na formalno obrazovanje koje imaju, prepoznali smo njihovu želju da radeći human posao, podrže , ne samo svoju porodicu, već i društvo u širem kontekstu.

  Paralelno sa formiranjem baze kandidata, uočili smo potrebu velikog broja porodica, da svojim bližnjima, obično starijim članovima domaćinstva, obezbede, u poznatom okruženju , nesmetano svakodnevno funkcionisanje. Dostojanstveno starenje i human pristup u nezi i pomoći,bez obzira na godine i zdravstvene probleme koje ima, osnovna je potreba i pravo svakog čoveka.

  Sarađujemo sa 1500 kandidatkinja, iz cele Srbije, sa iskustvom u obavljanju poslova nege i pomoći starijim i bolesnim ljudima u kućnim uslovima.

  U periodu od 2016. do 2022.godine, ostavrili smo saradnju sa više od 800 porodica, na teritoriji Grada Beograda, i obezbedili adekvatne negovateljice.

  Pomoć I podrška porodici podrazumeva individualni pristup svakoj osobi koja nam se obrati za pomoć.

  Vizija našeg puta je osnaženi pojedinac.

  U cilju pružanja psihosocijalne podrške porodici, kroz osnaživanje svakog pojedinca koji nam se obrati, Naša Nega je okupila psihoterapeute završnih godina edukacije, odnosno, psihoterapeute pod supervizijom koji pružaju psihoterapijsku pomoć. Psihoterapeuti pod supervizijom su ljudi različitih obrazovnih profila, koji su na završnim godinama svojih osnovnih studija ili nakon završenih studija otpočeli edukaciju iz obasti psihoterapije. Svaki terapeut pod supervizijom je prošao minimum 3 godine treninga po programu izabrane edukacije i individualnoig rada na sebi, pre nego je krenuo u rad sa klijentima. Ono što je važno znati, kada se odličite za rad sa psihoterapeutom koji je na završnim godinama psihoterapijske edukacije jeste obavezna supervizija. To znači da će rad izabranog psihoterapeuta biti superviziran od starijeg, iskusnijeg kolege kome se obraća za podršku, pomoć, davanje smernica u daljem radu sa klijentom, neotkrivajući nikakve vaše lične podatke. Kroz dalju edukaciju, stalno usavršavanje i radom na sebi, svaki psihoterapeut pod supervizijom, tima Naše Nege svedoči kako topao ljudski odnos može biti lekovit i kako je pomoć psihoterapeuta važna u različitim fazama našeg života. Zalažemo se za dostupnost psihoterapije svakom čoveku.

  Vlasnik i Direktor

  Valentina Nikolić

  Geštalt psihoterapeut pod supervizijom

  Diplomirani filozof Filozofskog Fakulteta u Beogradu

  Savetnik u posredovanju pri zapošljavanju i obavljanju poslova iz oblasti zakona o radu i zapošljavanju

  Iskustvo u vođenju interaktivnih radionica i predvanja iz oblasti poslovne komunikacije

  Dvanaest godina posvećena sam saradnji sa dve ranjive populacije naseg društva. Nezaposlenim osobama ženskog pola i sa porodicama koje se suočavaju sa potrebom obezbeđivanja nege svojim starijim i bolesnim srodnicima.

  U tih dvanaest godina, ostvarila sam saradnju sa više od 3000 osoba ženskog pola sa teritorije cele Srbije i sa vise od 2000 porodica u cilju obezbeđivanja nege i pomoći za njihove najmilije.

  Od 2016. godine vlasnik sam i osnivač agencije za negu i pomoć starim i bolesnim ljudima u kućnim uslovima, sa misijom pružanja psihosocijalne pomoći porodici.

  Svesna sam, da sam, od ranog detinjstva više zainteresovana da saznam kako nešto funkcionise, a ne samo zašto nešto funkcionise na određen način. Takva vrsta radoznalosti me motiviše i u susretu sa ljudima, praćena snažnom potrebom da budem od pomoći nekome.

  Osluškivanje sopstvene prirode me i dovodi do Geštalt Terapije, te sam edukant naprednog nivoa Geštalt Akademije.odnosno, psihoterapeut pod supervizijom.